CoMe Strong-projektin tavoitteena on aktivoida syrjäytymisuhan alla olevia 45–75-vuotiaita miehiä. Pyrkimyksenä on lisätä miesten hyvinvointia ja antaa uusia tietoja ja taitoja yksityis- ja työelämässä hyödynnettäviksi. Toiminta tapahtuu alueellisissa Tarmo-klubeissa, ja toiminnan tavoitteena on vahvistaa lähiyhteisöjä.

 

Kenelle?

Miehille (45–75-vuotiaille), jotka haluavat olla aktiivisia, tutustua uusiin ihmisiin, oppia uutta ja tehdä jotain hyödyllistä oman lähiyhteisön hyväksi.

 

Mitä?

Miehet kokoontuvat Tarmo-klubeissa, joissa pidetään hauskaa yhdessä ja opitaan uusia tietoja ja taitoja. Välillä Tarmot toteuttavat pieniä talkooprojekteja oman lähiyhteisön hyödyksi. Nämä talkooprojektit voivat olla mitä tahansa kyläkoulun aidan maalaamisesta taidenäyttelyn järjestämiseen tai vanhainkodin asukkaiden auttamisesta kaupungin viheralueen haravoimiseen. Tai sitten talkooprojektit voivat olla ihan jotain muuta, josta Tarmot ovat innostuneita ja josta oma lähiyhteisö hyötyy.

 

Kuinka usein?

Tarmo-klubit tapaavat säännöllisesti, mutta Tarmot keskenään päättävät, mitä tämä omassa klubissa tarkoittaa. Tapaamisia voidaan järjestää esimerkiksi viikoittain tai joka toinen viikko.

 

Missä?

Tarmo-klubeja toimii sekä Suomessa että Virossa. Suomessa Tarmot ovat keskittyneet Turkuun ja Mynämäki-Masku-seudulle. Virossa Tarmoja kokoontuu Tarton alueella. Ota yhteyttä saadaksesi tarkemmat tiedot Tarmojen kokoontumispaikoista.

 

Kenen kanssa?

Säännöllisissä Tarmo-klubien kokouksissa mukana ovat paikalliset Tarmot. Koska Tarmoja toimii kuitenkin myös muissa kaupungeissa ja jopa Viron puolella, on eri alueiden Tarmoilla mahdollisuus tavata toisinaan aina välillä.

 

Haluatko lisätietoja?

Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä Katariina Felixsoniin, katariina.felixson@turkuamk.fi tai 040 355 0538.